Mail of bel: 06 - 1265 4201    
 

Beauty Boutique Celine
Kuyperstraat 4

Hardinxveld – Giessendam

Beauty Boutique Celine 

Altijd op de hoogte? Check:

Facebook  Instagram

   
         
    HOME   •   BEHANDELINGEN EN TARIEVEN   •   HAAR & VISAGIE   •   WEBSHOP   •   CONTACT    
 
         
   

Décaar age reverse


ARSpeciale zorg voor een huid met lijntjes en rimpels
Genetische huidveroudering is een proces dat uiteindelijk iedereen overkomt. DÉCAAR Age Reverse producten zijn ontwikkeld om rimpels te bestrijden door, te werken aan de stevigheid en hydratatie van de huid. Het gebruik van goud, hyaluronzuur en peptiden zorgt voor een multifunctioneel resultaat door de huid te hydrateren, vuil en vet te verwijderen, elasticiteit van de huid te herstellen en rimpels te verminderen.

Elixir Serum
Een sterk gecondenseerd serum dat mimische rimpels elimineert. Het elixerserum herstelt de gezondheid van de rijpere huid en vermindert schade veroorzaakt door de zon. Het verzacht rimpels, stimuleert de productie van collageen en elastine, verstevigt, hydrateert en beschermt de huid tegen vochtverlies en schadelijke externe factoren.

Lift Firming Eye cream
Deze rijke en innovatieve oogcrème werkt effectief tegen fijne lijntjes, verzacht rimpels en verbetert de huid teint, waardoor de huid rondom de ogen er uitgerust uitziet. Fijne lijnen en vochtophopingen worden verminderd en de huid wordt gehydrateerd en hersteld.

Neck And Décolleté Lifting Cream
De ultieme samenstelling van actieve ingrediënten met krachtige regenererende eigenschappen. Met zijn unieke formule vermindert het product rimpels en geeft het een zijdezachte en gladde, stevige en gehydrateerde huid. Het regenereert en herstelt de zonbeschadigde huid en geeft het zijn elasticiteit en structuur terug.

Youth Elixir Day Cream
Dit is een zeer geavanceerde anti-aging verjongende dagcrème met sterke regenererende en herstellende eigenschappen. Rijk aan zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten, vertoont het spectaculaire anti-rimpel en gladmakende eigenschappen waarmee de huid zijdezacht wordt gemaakt. Het voedt, hydrateert en verzacht de huid waardoor het er jonger, strakker en stralender uitziet.

Elixir Night Rich Nourishing
Rijke, volle en voedende nachtcrème met antirimpel en regenererende eigenschappen. Dit product is speciaal gemaakt voor veeleisende rijpe huid.

U kunt de producten herkennen aan het logo met de letters A/R


   
         
         
         
       
             
   

Celine Stasse

Openingstijden

•  Uitsluitend op afspraak geopend
• Tot 24 uur van te voren annuleren

Adres van de salon

Kuyperstraat 4
Hardinxveld – Giessendam

Navigeren/parkeren doet u het beste ter hoogte van de Troelstrastraat 10.

   
             
   

2014 - nu  |  Beauty Boutique Celine  |  KVK 61205729  |  BTW NL002266059B83  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden