Mail of bel: 06 - 1265 4201    
 

Beauty Boutique Celine
Kuyperstraat 4

Hardinxveld – Giessendam

Beauty Boutique Celine 

Altijd op de hoogte? Check:

Facebook  Instagram

   
         
    HOME   •   BEHANDELINGEN EN TARIEVEN   •   HAAR & VISAGIE   •   WEBSHOP   •   CONTACT    
 
         
   

Décaar age reverse


ARAge defying serum
Een intensief liftend serum geformuleerd met krachtige actieve ingrediënten afgeleid van de epi genetische filosofie. Het keert de tekenen van veroudering drastisch terug en verbetert de uitstraling en de jeugdigheid van de huid. Het egaliseert de teint.

Insta-wrinkle filler
Een krachtige formule die onmiddellijk en direct helpt bij het opvullen van lijntjes en rimpels voor een gladdere en jongere huid. Het levert een geconcentreerde mix van geavanceerde ingrediënten die het uiterlijk van de huid in de loop van de tijd voller maakt. Bij langdurig gebruik ondersteunt de formule het huideigen collageen voor een gladdere en stevigere uitstraling. Dit product is ook ideaal om onder de make-up te gebruiken, zodat bijvoorbeeld foundation niet in de rimpeltjes komt te zitten.

Instant lift eye cream
Een luchtige oogcrème op basis van verschillende antioxidanten en epi genetica, die helpt om de tere huid rond de ogen intens te hydrateren, vocht af te voeren en glad te maken voor een onmiddellijk gelifte, stralende en jeugdige uitstraling.

Superior eye + neck + decollete cream
Een verzorgende, lichtgewicht oog-, nek- en decolletécrème met een nieuwe en verbeterde formule met geavanceerde epi genetische technologie. Deze verstevigende en liftende crème vermindert de zichtbaarheid van horizontale en verticale rimpels, verslapping en ruwheid van de kwetsbare zone rond de ogen, hals en decolleté. De huid ziet er steviger, gladder en jeugdiger uit.

Youth elixir day cream
Een lichtgewicht, sterk absorberende en regenererende huidverzorgingsformule die de epi genetische filosofie gebruikt om de ouder wordende huid onmiddellijk een boost te geven. Het keert tekenen van veroudering om, maakt fijne lijntjes en rimpels gladder en versterkt de huidbarrière voor een jeugdigere uitstraling.

Youth elixir night cream
Een ultra-antioxidant-rijke herstellende nachtcrème die gebruik maakt van de epi genetische filosofie. Het werkt 's nachts om de verschijnselen van lijntjes en rimpels, droogheid, gebrek aan stevigheid, verlies van uitstraling en een vermoeide huid om te keren voor een jeugdige en uitgeruste huid in de ochtend.

   
         
         
         
       
             
   

Celine Stasse

Openingstijden

•  Uitsluitend op afspraak geopend
•  Tot 24 uur van te voren annuleren


Genoemde prijzen op de website zijn onder voorbehoud.

Adres van de salon

Kuyperstraat 4
Hardinxveld – Giessendam

Navigeren/parkeren doet u het beste ter hoogte van de Troelstrastraat 10.

   
             
   

2014 - nu  |  Beauty Boutique Celine  |  KVK 61205729  |  BTW NL002266059B83  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden