Mail of bel: 06 - 1265 4201    
 

Beauty Boutique Celine
Kuyperstraat 4

Hardinxveld – Giessendam

Beauty Boutique Celine 

Altijd op de hoogte? Check:

Facebook  Instagram

   
         
    HOME   •   BEHANDELINGEN EN TARIEVEN   •   HAAR & VISAGIE   •   WEBSHOP   •   CONTACT    
 
         
   

Décaar brightening line


ARSpeciale zorg voor de huid met pigmentvlekken
Een dermatologisch getest huid verhelderend programma dat het uiterlijk van donkere vlekken drastisch vermindert, hyperpigmentatie van de huid voorkomt, de huid soepel maakt en zichtbaar de tekenen van veroudering tegengaat. De huid ziet er stralend en helder uit.

Brightening Mask
Een romig masker met een hoog gehalte aan huid verhelderende ingrediënten. Het biedt een intensieve therapie die de huid egaler en strakker maakt en verlicht van irritatie en roodheid.

Brightening Cream 24hr
Sterk geconcentreerde crème geformuleerd met de meest biologisch vitamine C, gericht op pigmentatie met drievoudig verhelderend effect. De optimale vochtbalans van de huid wordt aangevuld en onderhouden dankzij Shea Butter en Macadamia Oil. Deze krachtige crème brengt glans terug, bevordert een gezond uitziende huid en behandelt en voorkomt hyperpigmentatie. Bovendien verminderen de belangrijkste ingrediënten van deze crème zichtbaar de tekenen van veroudering en verbeteren ze de huidelasticiteit.

Brightening Cream SPF50
Deze lichtgewicht beschermende crème biedt een breed scala aan bescherming tegen de schadelijke effecten van zonlicht en andere bronnen van straling (UVA, UVB, IR, VIS). Hydrateert intensief, elimineert donkere vlekken en voorkomt veroudering ontstaan door photo-aging.

Brightening Exfoliating Serum
Een innovatieve formule die voorkomt dat het gezicht rood wordt, met als resultaat een egale huidtint. Door zijn zacht exfoliërende werking en sterke antioxiderende eigenschappen verfrist en verheldert het de huid. De cellJet van Reviderm is een professioneel instrument, dat door middel van geluidstrillingen een serum met een zeer hoge concentratie vitamine C in de huid sluist. Vitamine C is een sterke antioxidant die de aanmaak van collageen stimuleert. De behandeling verstrakt de huid, wat een liftend effect geeft. Door de verbeterde doorbloeding, wordt de huid beter voorzien van zuurstof en voedingsstoffen.

U kunt de producten herkennen aan het logo met de letters W/S

   
         
         
         
       
             
   

Celine Stasse

Openingstijden

•  Uitsluitend op afspraak geopend
• Tot 24 uur van te voren annuleren

Adres van de salon

Kuyperstraat 4
Hardinxveld – Giessendam

Navigeren/parkeren doet u het beste ter hoogte van de Troelstrastraat 10.

   
             
   

2014 - nu  |  Beauty Boutique Celine  |  KVK 61205729  |  BTW NL002266059B83  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden