Mail of bel: 06 - 1265 4201    
 

Beauty Boutique Celine
Kuyperstraat 4

Hardinxveld – Giessendam

Beauty Boutique Celine 

Altijd op de hoogte? Check:

Facebook  Instagram

   
         
    HOME   •   BEHANDELINGEN EN TARIEVEN   •   HAAR & VISAGIE   •   WEBSHOP   •   CONTACT    
 
         
   

Décaar cleaners, toners and exfoliators


ARDe ultieme dieptereiniging voor de huid met verstopte poriën en toxische ophoping.
Een formule die rijk is aan mineralen, Kaoline, Aloë Vera en Glycerine, die samenwerken om onzuiverheden effectief te verminderen en poriën intensief te reinigen, schade van de huid herstellen en huidirritaties verminderen. De huid wordt gehydrateerd, versterkt, de talgproductie gereguleerd en het immuunsysteem verbeterd.

Cleansing milk
NORMAAL TOT DROGE HUIDTYPEN

Een lichtgewicht vochtregulerende melk voor alle huidtypes. Voorkomt uitdroging en laat de huid schoon, gehydrateerd en comfortabel aanvoelen.

Phyto Lotion
VETTE/GECOMBINEERDE HUID OF ACNEHUID

Bestaat uit natuurlijke botanische extracten geschikt voor de vette en geïrriteerde huid met acne. Het verkleint de grove poriën, waardoor de huid er schoon en egaal uitziet. Het balanceert overactieve talgklieren en zorgt voor een matte finish.

Natural Exfoliation Scrub
ALLE HUIDTYPES

Deze geweldige scrub maakt de huid zijdezacht, egaal en stralend, terwijl mee-eters en verstopte poriën worden verminderd. Het bevat Aloë Vera en Kaoline, die de beschadigde huid hydrateren en herstellen. Deze milde exfoliator kalmeert de huid en geeft het een stralende en gezonde huidtint.

Purifying Cleansing gel
GECOMBINEERDE / VETTE HUID

Een zachte reiniger voor de vette en/of gecombineerde huid. Het reinigt de geïrriteerde huid met verstopte poriën of tekenen van acne. Make-up en onzuiverheden worden verwijderd. Het laat de huid fris, zacht en comfortabel aanvoelen.

Make-Up Remover Micellair Lotion
ALLE HUIDTYPES

Deze Micellair Lotion is geschikt voor alle huidgebieden, inclusief de meest gevoelige gebieden zoals de oogcontour. Oogmake-up wordt gemakkelijk verwijderd, de huid wordt getonifieerd en gehydrateerd zonder irritatie te veroorzaken. De lotion bevat geen irriterende zeepstoffen of alcohol.

PH Balancing Lotion
ALLE HUIDTYPES


Helpt de optimale pH-waarde van de huid te behouden en ondersteunt en herstelt de natuurlijke afweer. Dit maakt de huid veerkrachtiger en minder gevoelig. De pH balancerende lotion verheldert de huidskleur waardoor deze zacht en stralend blijft.

Delicate Skin
Speciale zorg voor de gevoelige en geïrriteerde huid

Het DÉCAAR Delicate Skin programma zorgt voor verlichting bij irritatie en roodheid en ondersteunt de huid door middel van antioxidanten. Het laat de huid ademen, voor een zijdezacht gevoel. De formulering van de producten is gebaseerd op Aloë Vera in hoge concentraties, waardoor de huid intensief wordt gehydrateerd, verzacht, hersteld en gekalmeerd.

Panthenol zorgt daarnaast voor diepe hydratatie, daar waar Ureum het vochtgehalte reguleert en jeuk en ontstekingen tegengaat. Vitamine B5 dringt tot diep in de huid door, waar het zorgt voor herstel en revitalisatie van de cellen.

Het DÉCAAR Delicate Skin programma is zeer geschikt als dagelijkse oplossing voor de gevoelige en/of geïrriteerde huid.


   
         
         
         
       
             
   

Celine Stasse

Openingstijden

•  Uitsluitend op afspraak geopend
•  Tot 24 uur van te voren annuleren


Genoemde prijzen op de website zijn onder voorbehoud.

Adres van de salon

Kuyperstraat 4
Hardinxveld – Giessendam

Navigeren/parkeren doet u het beste ter hoogte van de Troelstrastraat 10.

   
             
   

2014 - nu  |  Beauty Boutique Celine  |  KVK 61205729  |  BTW NL002266059B83  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden