Mail of bel: 06 - 1265 4201    
 

Beauty Boutique Celine
Kuyperstraat 4

Hardinxveld – Giessendam

Beauty Boutique Celine 

Altijd op de hoogte? Check:

Facebook  Instagram

   
         
    HOME   •   BEHANDELINGEN EN TARIEVEN   •   HAAR & VISAGIE   •   WEBSHOP   •   CONTACT    
 
         
   

Décaar oxygenlijn


ARSpeciale zorg voor de droge en vochtarme huid
De DÉCAAR Oxygen lijn is bewezen effectief en heeft het vermogen de huid te verbeteren door de zuurstofvoorziening te optimaliseren. Deze productlijn bevat zeer actieve ingrediënten zoals Perfluorcarbon, die het zuurstofbalans van de huid verbeteren. De actieve ingrediënten zorgen voor diepe hydratatie, verminderen huidproblemen en verzachten de diepte van rimpels en fijne lijntjes. Het immuunsysteem van de huid wordt geactiveerd en de huid ziet er weer gezond, vitaal en stralend uit!

Oxygen Scrub
Deze exfoliator op gelbasis ondersteunt de huid door deze van extra zuurstof, vitamines en mineralen te voorzien. De huid wordt gestimuleerd om alle functies te herstellen. Het reinigt de poriën, wat resulteert in een stralende en gezonde huid.

Oxygen Serum
Dit zeer actieve zuurstofserum van DÉCAAR is voor dagelijks gebruik en bevat unieke ingrediënten om de huid te verjongen en revitaliseren. Het immuunsysteem van de huid wordt geactiveerd en fijne lijntjes en rimpels worden gladder. De huid krijgt een egale, heldere uitstraling en ziet er gehydrateerd uit. Perfect voor huidaandoeningen zoals eczeem of de geïrriteerde en beschadigde huid.

Energizing Eye Cream
Een zachte, lichtgewicht oogcrème ontworpen om donkere kringen en vochtophopingen onder de ogen te verminderen. Ook andere tekenen van veroudering en vermoeidheid rond de ogen worden effectief bestreden. De opperhuid rond de ogen wordt vernieuwd en hersteld. Geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid.

Oxygen Mask
Het zuurstofcrème-masker kalmeert, hydrateert en herstelt alle huidfuncties door het zuurstofniveau van de cellen te verhogen. Het huidmetabolisme is geoptimaliseerd en geeft de huid een gezonde glans. Rimpels en fijne lijntjes worden verzacht en de huid ziet er gezonder, strakker en stralender uit.

Oxygen Hydro 24hr
Deze hydraterende crème heeft een lichte textuur, garandeert het herstel van de vochtbalans. Het is bijzonder effectief als aanvulling bij een verzachtende behandeling of na een peeling.

Oxygen Cream SPF30
Deze zonnebrandcrème zorgt ervoor dat de huid er gehydrateerd, energiek en stralend uitziet en is beschermd tegen schadelijke UV-straling. De huid kan vrij blijven ademen en wordt ondersteund bij het herstel van negatieve invloeden van het dagelijks leven.

BB Oxygen Cream SPF 50
Deze getinte zonnecrème wordt snel geabsorbeerd zonder een vette/glimmende laag achter te laten, waardoor er een fris en glad uiterlijk ontstaat. De kleur past zich aan de eigen huidskleur aan, waardoor er een natuurlijk en egaal resultaat ontstaat. Absorptie van overmatig talg resulteert in een langdurig mat effect. De DÉCAAR BB crème biedt een sterke UV-bescherming en een intensieve huidverzorging. Diepe rimpels verzachten en sproeten, pigmentvlekken en onregelmatig gepigmenteerde huid wordt geëgaliseerd.

Oxygen Gel
Deze stimulerende en herstellende gel zorgt ervoor dat de huid er gehydrateerd, gezond en stralend uitziet. Het is de basis van jouw DÉCAAR huidverzorgingsritueel. De 0xygen Gel beschermt de huid tegen vrije radicalen en gaat tekenen van vroegtijdige veroudering tegen.

U kunt de producten herkennen aan het logo O2

   
         
         
         
       
             
   

Celine Stasse

Openingstijden

•  Uitsluitend op afspraak geopend
•  Tot 24 uur van te voren annuleren


Genoemde prijzen op de website zijn onder voorbehoud.

Adres van de salon

Kuyperstraat 4
Hardinxveld – Giessendam

Navigeren/parkeren doet u het beste ter hoogte van de Troelstrastraat 10.

   
             
   

2014 - nu  |  Beauty Boutique Celine  |  KVK 61205729  |  BTW NL002266059B83  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden