Mail of bel: 06 - 1265 4201    
 

Beauty Boutique Celine
Kuyperstraat 4

Hardinxveld – Giessendam

Beauty Boutique Celine 

Altijd op de hoogte? Check:

Facebook  Instagram

   
         
    HOME   •   BEHANDELINGEN EN TARIEVEN   •   HAAR & VISAGIE   •   WEBSHOP   •   CONTACT    
 
         
   

Veelgestelde vragen over permanente make-up


De voordelen van permanente make-up
- Een strak en natuurlijk resultaat
- Altijd mooi gekleurde wenkbrauwen, eyeliners of lippen
- Het creëert een frisse look
- Investering van één keer per jaar om elke dag tijd en moeite te besparen
- Nooit meer kan op uitloop tijdens zwemmen of sporten
- Een waardevolle oplossen bij/na ziektes
- Ideaal voor als u een bril draagt
- Bij geen of onvoldoende vaste hand
- Als u moeite heeft met het tekenen van uw wenkbrauwen, lippen of eyeliners
- Als u geen (volle) wenkbrauwen of wimperrand heeft
- Bij allergie voor make-up

Intake gesprek
Een intake gesprek is niet noodzakelijk, tenzij u dit wenst. Wel krijgt u na bevestiging van uw afspraak een paar informatie mails van ons, met o.a. intake vragen. Het is ook mogelijk dit telefonisch te bespreken. Om foutieve of bestaande pmu bij te werken, dient u van te voren wel op intake gesprek te komen. In sommige gevallen kunnen we namelijk niks voor u betekenen.

Wanneer of bij wie mag er geen permanente make-up worden toegepast?
De behandeling kan niet toegepast worden bij zwangerschap, het geven van borstvoeding, hepatitis patiënten, diabetes patiënten, bij hart- en vaatziekten, en bij het gebruik van bepaalde medicatie. Indien u twijfelt of de behandeling geschikt is voor u, mag u altijd contact met ons opnemen.

Vorm & Symmetrie
Wij werken met zoveel mogelijk hulplijnen. Ook kijken we naar wat het beste bij uw gezichtsvorm past. Daarna tekenen we het voor u voor, pas na uw controle starten wij de behandeling. Ons vak blijft handwerk. Volledige symmetrie gaat helaas nooit mogelijk zijn, aangezien geen enkel gezicht symmetrisch is. Kleur We hebben veel kleuren beschikbaar, die we onderling ook nog kunnen mengen. Samen met u bepalen we de kleur, alvorens we de behandeling starten. Na de eerste behandeling zal de kleur feller/donkerder zijn dan u wenst, dit omdat de kleur met 60% tot 70% zal vervagen. Vanaf de bijwerking zal dit 30% zijn. We zetten daarom altijd voldoende kleur en lagen op om het gewenste resultaat te behalen. De kleur van het pigment veranderd in de huid, afhankelijk van onder meer hoe diep het pigment ingebracht wordt. De verandering van de kleur heeft ook te maken met het huidtype, de ondertoon van de huid, huidreactie en medicatie. Ook kan de pmu vervagen onder invloed van zonnebank, zonlicht, UV straling, natuurlijke cel vernieuwing, leeftijd, huidtype, en de kleur van het pigment. Het zal voor iedereen persoonlijk zijn na hoeveel tijd een touch-up nodig gaat zijn.

Hoe lang duurt een behandeling?
Dit is afhankelijk van het deel wat er behandeld gaat worden, en of de huid goed reageert. Voor een eyeliner moet u gemiddeld 1,5/2 uur rekenen, voor de wenkbrauwen gemiddeld 3 uur en voor de lippen gemiddeld 4 uur. Dit is inclusief het voortekenen, kleur bepalen etc. Zwelling Het kan voorkomen dat de huid gezwollen is na de behandeling, dit kan tot 3 dagen aanhouden, en neemt vanzelf af.

Genezing
De huid geneest na 28 dagen, wij voeren de nabehandeling pas uit na 6 – 8 weken. Bij de nabehandeling kunnen we nog kleine aanpassingen aan de vorm, kleur en dikte doen. Ook verlengt een nabehandeling de houdbaarheid van je pmu. U krijgt na de behandeling van ons schriftelijke nazorg, hierin staat alles waar u zich aan dient te houden voor een optimaal resultaat. Het niet naleven van de nazorg kan voor een niet mooi genezen resultaat zorgen. U bent zelf verantwoordelijk voor het juist naleven hiervan. Het belangrijkste waar u rekening mee moet houden is dat het behandelde gedeelte niet nat mag worden voor 5 dagen (ook sporten), en dat u voor 2 weken niet in de zon, zonnebank, of sauna mag. Ook zullen er korstjes gaan ontstaan die er absoluut niet “afgekrabbeld” mogen worden.

Semi-permanent
Semi-permanent betekent dat de kleuren en vormen vervagen en verdwijnen na een bepaalde tijd. Dit is per huidtype en behandelde gebied verschillend. De kleurstoffen/pigmenten worden niet zo diep in de huid ingebracht. Het blijft een vorm van tatoeëren, maar dan minder diep in de huid.

   
         
         
         
       
             
   

Celine Stasse

Openingstijden

•  Uitsluitend op afspraak geopend
•  Tot 24 uur van te voren annuleren


Genoemde prijzen op de website zijn onder voorbehoud.

Adres van de salon

Kuyperstraat 4
Hardinxveld – Giessendam

Navigeren/parkeren doet u het beste ter hoogte van de Troelstrastraat 10.

   
             
   

2014 - nu  |  Beauty Boutique Celine  |  KVK 61205729  |  BTW NL002266059B83  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden