Mail of bel: 06 - 1265 4201    
 

Beauty Boutique Celine
Kuyperstraat 4

Hardinxveld – Giessendam

Beauty Boutique Celine 

Altijd op de hoogte? Check:

Facebook  Instagram

   
         
    HOME   •   BEHANDELINGEN EN TARIEVEN   •   HAAR & VISAGIE   •   WEBSHOP   •   CONTACT    
 
         
   

Permanente make-up (GGD gecertificeerd)


Permanente make-upPermanente make-up is een hele mooie manier om bepaalde delen van uw gezicht meer accent en uitdrukking te geven. Ook kan het een mooie oplossing zijn voor mensen met weinig haartjes, veel sporten/zwemmen etc. Wel is het iets om goed over na te denken omdat het lang zichtbaar kan blijven. We adviseren u om goed op onderzoek te gaan op internet, en bij een veilige salon/studio uw pmu te laten plaatsen. Hiervoor kunt u terecht op www.veiligpmu.nl.

Beauty boutique Celine is GGD goedgekeurd, u kunt er dus op vertrouwen dat u bij ons in goede, veilige en hygiënische handen bent. Ook heeft Celine meerdere diploma’s en certificaten behaald bij o.a SKINQUIP, NOUVEAU CONTOUR & ECURI

Wat is permanente make-up?
Er bestaat soms veel onduidelijkheid over permanente make-up, veel mensen denken nog steeds dat het hetzelfde is als tatoeëren. Maar in tegenstelling tot tatoeëren, gebruiken wij pigmenten en pigmenteren we minder diep, om precies te zijn in de bovenste laag van uw huid. Eigenlijk is het niet “permanent” omdat de permanente make-up door de jaren heen zal vervagen, dit kan per huidtype verschillen en kan onder invloed staan van zonlicht, medicijn gebruik etc. We raden u dan ook aan om na ongeveer één tot twee jaar aan een touch-up te doen, u betaald dan een gereduceerde prijs om uw pmu bij te laten werken, en de kleur weer mooi opgefrist kan worden.

U kunt kiezen uit de onderdelen wenkbrauwen, eyeliners en lippen.

Voor wie is het geschikt?
Permanente make-up is geschikt voor (bijna) iedereen boven de 18 jaar. In het bijzonder geschikt voor mensen die door allergieën of andere huidproblemen geen normale make-up kunnen dragen. Ook kunt u er op uw best uit blijven zien tijdens het sporten/zwemmen zonder dat u last heeft van het uitlopen van uw make-up. Het bespaard veel tijd in de ochtend. Hoe fijn is dat?! Voor wie is het niet geschikt?

Er zijn bepaalde huidaandoeningen en huidcomplicaties waarbij we niet mogen pigmenteren, of dat de mogelijkheid bestaat dat de permanente make-up invloed heeft op de genezing en het resultaat. Dit wordt besproken tijdens een intake. Twijfelt u of u geschikt bent, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Is het pijnlijk?
Dit is per persoon verschillend, over het algemeen wordt het niet al heel pijnlijk ervaren. Het kan soms aanvoelen als kriebelen of prikkelen.

Is het veilig?
Beauty boutique Celine is in het bezit van GGD keuring. Dit is een keurmerk voor veilig en hygiënisch werken. Op www.veiligpmu.nl kunt u zien wat dit precies inhoudt en waar u zelf op kunt letten tijdens een behandeling.

Wij werken met het zwitserse merk Swiss Color, en zwitsers kwaliteit staat bekend om perfectie en hoge standaarden. Veiligheid, intense research en ondersteuning staan voorop. De pigmenten van swiss color zijn mooie, intensieve kleuren. Ze worden mooi opgenomen door de huid en veroorzaken geen uitlopende lijnen door de snelle en vaste opname in de huid. Ze zijn dan ook fotostabiel, wat wil zeggen dat er geen kleurverandering plaats gaat vinden na het plaatsen. De pigmenten zijn mineraal, vrij van PAA en PAKS bevatten geen conserveringsmiddelen en geurstoffen. Ze zullen geen allergieën veroorzaken. Alle pigmenten en producten zijn getest, hoe en waarop kunt u lezen in de safety data sheet die u indien u daar behoefte aan heeft kunt inlezen in de salon. Het aller aller belangrijkste aan de pigmenten van swiss color is dat ze vrij van ijzeroxide zijn. Ijzeroxide kan na loop van tijd rood kleuren. Swiss color heeft patent of haar producten. De pigmenten werken dus veilig, makkelijk en zijn zacht in de huid aan te brengen.

Vanaf 1 januari 2022 is de wetgeving voor gebruik van pigmenten weer aangepast. U kunt bij ons de beste pigmenten verwachten die aan alle eisen voldoen. De pigmenten van Swiss Color voldoen aan alle nieuwe ECHA eisen van veilig werken.

- Ze voldoen aan de eisen van de REACH-verordening.
- Unieke retentie bij uw eerste behandeling.
- Buitengewone, dekkende pigmentkleuren die snel opnemen.
- Vele kleuren en combinaties mogelijk, die zeer goed mengbaar zijn.

De Behandeling
Voor de behandeling plannen we samen een intakegesprek (45 minuten), hierdoor kunnen we bepalen of permanente make-up geschikt voor u is, en of we het bij u mogen plaatsen. Tijdens dit intake gesprek kunnen we het eventueel al bij u voortekenen zodat u weet wat u kunt verwachten. Vorm en kleur worden dan met u besproken. We bereiken het beste en mooiste resultaat met 2 behandelingen, met een tussenpose van ongeveer 6 weken. Een behandeling duurt ongeveer 3 uur, de nabehandeling vaak iets korter.

Na de behandeling is de pigmentatie altijd 3 a 4 tinten donkerder dan het uiteindelijk resultaat.

Genezingsproces
De huid zal de eerste peer dagen wat gezwollen zijn. De plek kan wat branderig aanvoelen, en wat rood zien. Dit trekt vanzelf weg. U krijgt na afloop een formulier van ons mee met de naverzorging voor uw pmu. Volg dit advies goed op want alleen dan zal de permanente make-up mooi genezen en zichtbaar blijven.

Allergische reacties
Het kan voorkomen dat u een allergische reactie ontwikkeld, vooralsnog is de kans hierop klein. Echter kunnen wij hierin niks garanderen.

Waar u op moet letten voor de behandeling
U mag 24 uur van te voren geen alcohol of aspirines nuttigen. Deze middelen verdunnen het bloed, waardoor de pmu minder goed zal hechten. Contactlenzen mogen niet inblijven tijdens het pigmenteren van eyeliners, breng uw bril deze dag mee.

Heeft u nog steeds vragen? Neem dan gerust contact met ons op, of bekijk de veelgestelde vragen.

Powderbrows

Dit is een nieuwe techniek semi-permanente make-up toegepast door middel van een machinaal nano naald. Deze behandeling is bedoeld om een powderlook te creëren die lijkt op de actuele poeder make-up. Deze methode bestaat uit het aanbrengen van duizenden kleine stipjes pigment, waardoor geleidelijk een kleur en een gedefinieerde vorm wordt opgebouwd. Het resultaat is een natuurlijk maar toch strak resultaat. Deze techniek is geschikt voor alle huidtypen.

Deepliner

Deze eyeliner wordt net aan de grens van de wimpers gezet waardoor de wimperrand veel voller lijkt. Dit is geschikt voor dames die zo goed als geen make-up dragen en toch een frisse look willen verkrijgen. Of voor dames die het nog wat spannend vinden. Het is namelijk altijd mogelijk je eyeliner te “upgraden”.

Eyeliner boven

Is de meest gekende versie waarbij een lijntje aan de oogrand gezet wordt, is wat dikker en opvallender dan de deepliner. Dit is geschikt voor dames die dagelijks een eyeliner aanbrengen. Deze eyeliner wordt zonder “wing” gezet.

Designliner
U kiest voor deze optie als u een eyeliner wenst mét wing. Een fijne uitkomst voor de dames die iedere dag veel tijd kwijt zijn aan het gelijk aanbrengen van een wing aan hun eyeliner.


Behandelingen en tarieven

       
 

Opzetten pmu, inclusief nabehandeling 6-8 weken

Opfrissen kleur na 1 jaar

Opfrissen kleur na 2 jaar

Powderbrows

€335,00

€150,00

€200,00

Eyeliner onder

€75,00

€90,00

€110,00

 

Eyeliner boven

€185,00

 

€150,00

 

€200,00

Eyeliner boven en onder

€250,00

   
 

Deepliner

€125,00

     

Designliner

€225,00

   
 

Full lips

€385,00

 

€200,00

 

€250,00

Opfrissen kleur na 3 jaar

opzettarief

   
             

• Indien we een extra behandeling of extra naald moeten gebruiken kunnen hier kosten aan verbonden zijn. Uiteraard zullen wij u hier eerst over informeren.
• Opfrissen van de kleur geldt alleen bij dezelfde vorm en dikte.
• Heeft u uw PMU elders laten zetten? Dan gelden de opzettarieven. Dit is uitsluitend te bepalen na een consult!
• Bekijk ons portfolio hier.


Opleidingen en masterclasses
• Nouveau contour allround pmu specialist 2016
• Nouveau contour masterclass eyeliner 2017
• Ecuri microblading 2018
• Skinquip allround pmu specialist 2020
• Skinquip masterclass wenkbrauwen 2021
• MP brows masterclass wenkbrauwen 2022
• Skinquip masterclass full lips 2022
• DMT Beauty Masterclass designliner 2022
• DMT Beauty Masterclass powderbrows 2022
• DMT Beauty online masterclass full lips 2022

   
         
         
         
       
             
   

Celine Stasse

Openingstijden

•  Uitsluitend op afspraak geopend
•  Tot 24 uur van te voren annuleren


Genoemde prijzen op de website zijn onder voorbehoud.

Adres van de salon

Kuyperstraat 4
Hardinxveld – Giessendam

Navigeren/parkeren doet u het beste ter hoogte van de Troelstrastraat 10.

   
             
   

2014 - nu  |  Beauty Boutique Celine  |  KVK 61205729  |  BTW NL002266059B83  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden